Consilierii locali și județeni au votat pentru premierea elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite la concursuri, olimpiade și examene, în anul 2021-2022!

  • Consiliul Județean și Primăria municipiului Brăila vor împărți costurile cu premierea elevilor și profesorilor care au obținut rezultate deosebite în anul școlar 2021-2022

Consilierii au votat două proiecte luna aceasta prin care se acordă granturi de la bugetul local cu scopul premierii elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite în anul 2021-2022.

Astfel, s-a aprobat sumele pentru acordarea de granturi unităților de învățământ preuniversitare de stat, din municipiul Brăila, pentru premierea elevilor și profesorilor cu rezultate deosebite – media 10 la examenul național de bacalaureat.

În această categorie, vor fi premiați elevii: Bădără P. Denisa și Gavriliu M.C. Ana-Ruxandra. Tot aici, vor primi recunoaștere profesorii: Bercariu Tatiana, Stănică Nicolae Cătălin, Moșescu Viorica, Kițu Daniel, Vlad Alina și Novac Simona.

Totodată vor fi premiați elevii și cadrele didactice care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare, competițiile și concursurile naționale și internaționale, în anul școlar 2021-2022.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry