Deputatul Popa se face de râs pe la Ministerul Dezvoltării! Jantea: ”În aprilie 2020, când Popa era în discotecă ca sicilienii, CLM aproba proiectul”

Mințim poporul cu televizorul sau cu Facebook-ul în acest caz. Pe principiul acesta s-a pozat deputatul Alexandru Popa, șef pe tot județul al liberalilor brăileni, alături de Gabriel Ionuț Stanciu, directorul ANL.

”Prosteala de la Cireșu nu merge la Brăila!!! Cică deputatul Popa construiește 80 de apartamente ANL… dar doar în poză, unde se preface că “semnează”!!! Nu am văzut ceva mai penibil, care poate fi demontat foarte ușor, cu documente!!!”

a comentat viceprimarul Alexandru Jantea, cu privire la postarea deputatului PNL.

În postare, deputatul Popa Alexandru ține în față niște foi pe care se face că le semnează, menționând că a participat la ”scoaterea la licitație a contractului pentru finanțarea construirii unui număr de 80 de apartamente pentru tineri în municipiul Brăila”. Așa, și? Asta nu înseamnă că deputatul are vreun merit sau a contribuit efectiv cu ceva la realizarea acestor locuințe.

”Apartamentele vor fi construite de ANL, într-adevăr, dar pe procedura dintre Primăria Brăila si ANL. Deputatul Popa  e total în afara subiectului. E doar în poză, fără nicio implicare!!!

În aprilie 2020, când Popa era în discotecă ca sicilienii, nu în Parlament, la inițiativa primarului Marian Dragomir, Consiliul Local Municipal a aprobat un proiect de hotărâre care viza dezmembrarea unui teren din Lacu-Dulce, care aparținea domeniului privat al Municipiului și aproba studiul de oportunitate privind realizarea investiției despre care vorbește deputatul Popa, respectiv apartamentele ANL. În aprilie 2020!!! Când deputatul nu era deputat și nici colegul de partid nu era director ANL!!!”,

a mai transmis viceprimarul Jantea.

Ceea ce nu știe deputatul este că proiectul a trecut mai întâi prin fața colegilor lui liberali, din Consiliul Local Municipal. Ceea ce nu spune deputatul este că proiectul a fost înaintat Ministerului Dezvoltării de către administrația locală, în speță primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, cu care s-a și semnat contractul pentru realizarea celor 80 de apartamente.

”În tot timpul, de la acel moment, au urmat tot felul de proceduri administrative, proiecte aprobate în CLM, corespondență și întâlniri tehnice cu ANL pentru ca proiectul să ajungă la final. Și totul stă scris negru pe alb în documente, nu în încercări de tot râsul de a face politică!

În calitate de viceprimar al Municipiului Brăila, am participat, cu împuternicire scrisă de la primarul Marian Dragomir, la lucrările Consiliului Tehnico – Economic al ANL din 22.09.2022, 06.10.2022 și 09.11.2022 și am prezentat viabilizarea zonei prin fonduri europene, extinderea rețelelor de utilitate publică, necesitatea și oportunitatea investiției conform Hotărârilor de Consiliu Local. Astfel, în urma prezenței la ședințele respective, a fost aprobată finanțarea, fapt certificat de ANL către Primăria Municipiului Brăila prin adresa nr. 8234 din data de 19.01.2023.

Concluzia e simplă: deputatul Popa se pricepe bine la poze, se poate poza cu orice pix în mână pe o foaie falsă dar nu are dreptul legal de a reprezenta sau semna documente în numele Primăriei Municipiului Brăila deoarece el nu are nici o calitate legală. La Brăila nu merge cu poze și mușchi, cum e obiceiul la Cireșu!!!”, a declarat Alexandru Jantea, viceprimarul municipiului Brăila.

În lipsa unor proiecte proprii, liberalii au ales să se folosească de investițiile administrației locale pentru a-și face campanie electorală. Documentele și corespondența dintre Primăria Brăila și Ministerul Dezvoltării arată însă nivelul la care se face astăzi politică, prin furt și manipulare ieftină a opiniei publice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry