Detalii în cazul accidentului tinerei din Stăncuța! Părinții fetei caută răspunsuri!

Detalii în cazul accidentului tinerei din Stăncuța! Părinții fetei caută răspunsuri!

 

 

Ancheta polițiștilor, care se ocupă de cazul Danielei Mirescu, a scos la iveală detalii importante în acest caz. Surse din cadrul anchetei au precizat faptul că, printre crengile copacului căzut, a fost găsit lanțul unei drujbe, semn că hoții au încercat să-l taie.

Daniela Mirescu, în vârstă de 21 de ani, angajată a Primăriei Stăncuța, a fost rănită pe 29 decembrie cu două zile înainte de Revelion, în timp ce se întorcea acasă de la cumpărături. Pe drumul de întoarcere, un copac a căzut pe șosea, și a lovit mașina în care se afla tânăra.

Daniela a ajuns la spital pe propriile picioare, unde i s-a făcut un CT, dar medicii au decis abia după mai bine de trei ore să o transfere la Galați, când starea fetei s-a agravat din cauza hematomului la cap, care s-a extins și a sânglui care i-a inundat creierul.

Daniela a fost operată la secția de Neurochirurgie a Spitalul de Urgență Sfântul Andrei din Galați, iar pe 3 ianuarie a suferit o a doua intervenție chirurgicală la același spital. Starea de sănătate a tinerei s-a înrăutățit, iar vineri, familia a primit vestea decesului fetei de 21 de ani.

Familia are însă multe nelămuriri privind modul în care s-a produs evenimentul, cum a ajuns fiica lor la Spitalul de Urgență Brăila și de ce medicii de la Brăila au transferat-o la neurochirurgie la Galați abia când starea fetei s-a agravat.

Cazul evenimentului înregistrat pe DJ 212C a intrat în atenția procurorilor de la Însurăței.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry