Drogații din Viziru! Locuitorii sunt disperați: ”Ne este teamă! Copiii se uita la ei, pun întrebări. Ajungem să nu mai ieșim din case din cauza asta?”

UPDATE: Inspectoratul Județean de Poliție Brăila a făcut următoarele precizări, cu privire la acest caz


”La data de 23, 26 și 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Brăila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în cartierul Viziru din municipiu, mai multe persoane ar fi căzute, posibil drogate.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei tineri, fiind solicitată de fiecare dată intervenția unui echipaj medical pentru a le acorda îngrijiri medicale.
În urma controlului corporal efectuat asupra acestora, precum și în zona unde au fost identificați, nu au fost găsite bunuri sau substanțe interzise la deținere.
Aceștia au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991, în zonă fiind intensificate activitățile de patrulare și control”

a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Pe mail-ul redacției am primit imaginile cu un puternic impact emoțional. Locuitorii din Cartierul Viziru 1 sunt revoltați. Aceștia spun că au sunat de numeroase ori la Poliție, însă tinerii continuă să consume droguri pe domeniul public.

”De o săptămână ne tot vizitează acești tineri drogați, am sunat la 112, au venit autoritățile, dar i-au eliberat și ne au zis că “sunt obosiți” și să se plimbe….

Nu se poate așa ceva! Sunt mulți copii în zonă, la bloc. Ne este teamă! Copiii se uită la ei, pun întrebări. Ajungem să nu mai ieșim din case din cauza asta?”

ne-a transmis un brăilean care locuiește în zonă.

Mai mult, cei care au interacționat cu acești tineri, în speranța că îi vor goni din zonă, au declarat că bărbații au devenit agresivi la orice discuție.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry