Exclusiv: TEROARE în Primăria Gropeni! Angajații au chemat salvarea pentru un funcționar public care a cedat fizic! Primarul: ”Eu sunt șeful dvs.!”

Scene ireale au fost surprinse în Primăria comunei Gropeni, din județul Brăila. Funcționarii spun că persecuțiile venite din partea primarului Stan Malinche au făcut ca una din cele mai vechi anjagate să cedeze fizic și psihic.

După acest episod, mai mulți funcționari publici au căutat ajutor. Unii s-au adresat instanțelor de judecată, alții au apelat la mass-media. Cert este că redacția noastră a intrat în posesia a zeci de documente, imagini și probe care îl incriminează pe primarul Stan Malinche și administrația pe care o conduce.

Redacția Jurnalului de Brăila a făcut câte o solicitare către ANI și DNA pentru a ne lămuri în ceea ce privește aspectele de legalitate ale unor angajări care au avut, sau mai bine zis, nu au avut loc, la Primăria din Gropeni. Pe lângă aceste informații se pare că există consilieri care se află în incompatibilitate sau sunt pasibili de a fi acuzați de trafic de influență.

După o vizită în comuna Gropeni, în care am stat de vorbă cu câțiva angajați ai Primăriei, dar și cu apropiați ai primarului Malinche, se pare că seria ilegalităților care se petrec în instituția pe care liberalul o conduce, nu se opresc aici.

Vom reveni cu declarații, imagini și documente care pun sub semnul întrebării activitățile care se desfășoară în Primăria Gropeni.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry