Nu rata FESTIVALUL ARTELOR MARȚIALE – astăzi, începând cu ora 17.30 – SALA POLIVALENTĂ!

Un festival cum nu a mai văzut Brăila! Nume grele ale sporturilor de contact se întrunesc la unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Sud Estul României Festivalul Artelor Marțiale – din Brăila.

Gala Best of the Best îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea. Sute de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate.

Proba cântarului a fost trecută de toți participanții la Gala Best of the Best

Seara trecută, în incinta Brăila Mall, a avut loc proba cântarului, unde fiecare participant la Gala Best of the Best s-a prezentat publicului. Sportivii au trecut toți în aplauze prin fața cântarului și au făcut fotografii cu suporterii care au venit să îi încurajeze.

Pe cântar au urcat și tinerii brăileni care vor urca azi în ring și vor reprezenta Brăila la Festivalul Artelor Marțiale.

Cine sunt organizatorii evenimentului?

Festivalul de Arte Marțiale este organizat de Asociația Tokon Dojo, împreună cu Federația Română de Karate Tradițional, cu sprijinul Primăriei Brăila și a Consiliului Județean Brăila.

Evenimentul este dedicat pasionaților de sport în general, dar mai ales a sporturilor de disciplină și contact. Aceasta este prima ediție a evenimentului, iar organizatorii îi încurajează pe toți cei care vor să participe să achiziționeze bilete cât mai repede deoarece locurile sunt limitate.

Cu rădăcini în Ianca, județul Brăila, Vikingul ne-a vorbit despre cum s-a pregătit și ce așteptări are de la meci

Amansio Andrei Paraschiv are 30 de ani, este campion național de box la juniori și fiul fostului campion național la box profesionist, Gheorghe Paraschiv, Amansio a făcut trecerea la kickboxing în 2012, având o ascensiune fulminantă.

De două ori 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧, 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧 𝐦𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐤𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭, 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐜𝐡𝐢𝐯 𝐓𝐡𝐞 𝐕𝐢𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐀𝐦𝐚𝐧𝐬𝐢𝐨 este mereu pregătit să distrugă orice oponent în luptă fără să facă niciun pas înapoi. Pe 10 septembrie vikingul vine la Brăila unde se va lupta cu Sergio ”Dinamita” Sanchez – dublu campion mondial la Kickboxing.

În 2013, 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐜𝐡𝐢𝐯 𝐓𝐡𝐞 𝐕𝐢𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐀𝐦𝐚𝐧𝐬𝐢𝐨 a devenit campion intercontinental WKN, iar în 2015 a câștigat primul său turneu în Kunlun. În același an cucerea titlul Superkombat New Heroes.

În 2016, a devenit campion mondial Superkombat la categoria mijlocie după ce l-a învins pe legendarul Chris Ngimbi.

Și-a făcut debutul în Dynamite Fighting Show pe 5 iulie 2018, când l-a învins prin KO tehnic pe Waldemar Wiebe la București.

Ulterior, în luna decembrie, Amansio a luptat din nou în Dynamite, de această dată în fața albanezului Isteri Mitat la Craiova. A rezultat o nouă victorie, de această dată prin decizie unanimă.

La doar 70 de kilograme și cu o 𝐛𝐫𝐮𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 care i-a consacrat numele, 𝐓𝐡𝐞 𝐕𝐢𝐤𝐢𝐧𝐠, 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐜𝐡𝐢𝐯 𝐀𝐦𝐚𝐧𝐬𝐢𝐨 va fi prezent azi în ringul de la 𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐬𝐭, în cadrul Festivalului Artelor Marțiale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry