Bestia cu chip de tată! Cel care trebuia să o apere de ”băieții răi” i-a furat inocența! Brăileanul poza în om serios, exemplu în societate! În realitate își viola copilul!

În seara de 17 august a.c., la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat o tânără, în vârstă de 15 ani, din municipiul Brăila, care a sesizat faptul că în perioada noiembrie 2021 – august 2022, ar fi fost constrânsă fizic de tatăl său să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta.

Conform unor surse din anchetă, bătăile au început din 2013. Umilința a crescut treptat și în scurt timp tatăl s-a transformat în monstrul de astăzi. Fata le-a povestit anchetatorilor cum cel care trebuia să o apere, să o protejeze și să-i ofere siguranță nemijlocită, a ales să-i fie fure inocența, să o batjocorească și să o supună la niște acte sexuale greu de imaginat.

După o ceartă aprinsă cu tatăl, fata a prins curaj și a povestit unei cunoștințe coșmarul pe care îl trăiește chiar în casa în care a crescut. Bărbatul, rușinat de ceea ce făcuse, a fugit de acasă însă a fost prins după 22 de zile.

Când și-a dat seama ce va urma, după ce fata i-a depus plângere la Poliție, brăileanul s-a ascuns în depozitul unei societăți comerciale și nu a mai dat pe acasă.

”Din cercetări, a rezultat faptul că, în data de 16 august a.c., în urma unui conflict spontan avut cu tatăl său, tânăra i-ar fi povestit unei cunoștințe faptul că tatăl său o atinge și o pipăie, moment în care bărbatul a devenit agitat și a fugit de acasă.

Astfel, în urma probatoriul administrat, ieri, 8 septembrie a.c., polițiști au efectuat o percheziție la o societate situată în afara municipiului Brăila, unde a fost depistat și identificat tatăl tinerei în cauză.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, violență în familie și rele tratamente aplicate minorului”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

De asemenea, tot ieri, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi, 9 septembrie, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry