S-a născut o stea, noaptea trecută, la Brăila! Valentin Mavrodin l-a doborât prin K.O. pe Marko Dusinschi! Sala Polivalentă a sărit în aer!

Un meci care ne-a ținut cu sufletul la gură! Brăileanul nostru a ridicat sala în picioare! Valentin Mavrodin a devenit un simbol pentru tinerii din KickBoxing-ul brăilean!

Mavrodin spune că se antrenează de aproximativ 6 ani. S-a urcat în ring cu gândul la victorie și asta a și făcut. Adversarul lui, Marko Dusinschi, nu a mai avut nicio șansă, după ce a fost pus la pământ.

”Dacă s-ar fi dus până la capăt, putea fi un meci greu, sunt sigur! Și el este un luptător destul de bun și dacă stăteam la luptă era greu. Aș vrea ca fiecare meci să se termine așa, să nu ajungem la decizie. Dacă aș putea să câștig de fiecare dată prin K.O, așa aș face”, a declarat Valentin Mavrodin, la finalul meciului.

De la 13 ani a descoperit sportul de contact și și-ar fi dorit să fi început mai devreme. Mavrodin i-a îndrumat pe tineri să aleagă întotdeauna sportul.

”Să se apuce de sportul de contact pentru că artele marțiale înseamnă respect, sănătate și îți pot aduce multe beneficii în viață”, a spus campionul brăilean Valentin Mavrodin.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry