Festivalul Artelor Marțiale – un real succes! Paraschiv a păstrat centura Super Kombat World Title, iar Ristea l-a învins pe Iancu!

O seară de excepție în Polivalentă! Un Festival al Artelor Marțiale cum nu a mai văzut Brăila! Spectatorii au trăit fiecare lovitură, i-au încurajat pe favoriți și l-au aplaudat pe Cornel Mușat pentru organizarea evenimentului!

Brăilenii s-au bucurat la sfârșitul săptămânii trecute de cel mai amplu festival sportiv organizat vreodată în județul nostru. Asociația Tokon Dojo împreună cu Federația Română de Karate Tradițional, le-au oferit brăilenilor clipe de neuitat și promisiunea continuării acestui Festival al Artelor Marțiale și în anii următori.

Cum a decurs Gala Best of The Best?

Gala a început cu două meciuri de kickboxing juniori. Brăileanul Leonard Florea l-a învins la puncte, decizie unanimă, pe craioveanul Mihai Iusuf.

Al doilea meci a durat doar câteva secunde, lupta dintre brăileanul Ștefan Vrânceanu și Alin Mititelu, de la Cernavodă, încheindu-se cu victoria brăileanului prin abandon în prima repriză. Ambii câștigători au primit din partea organizatorilor câte o cupă.
Au urmat trei meciuri de Superflight MMA. Brăileanul Andrei Micu l-a învins prin K.O. în repriza a II-a pe Laurențiu Barbu.

În al doilea meci, Petre Stănculescu l-a învins prin abandon medical în repriza a doua pe Iulian Hrehorec, brăileanul anunțând că nu mai poate începe runda a doua, după ce în prima parte își dominase adversarul.

În al treilea meci al galei, Marian Matei l-a învins înainte de limită pe Valentin Bulza.

A urmat piramida de 8 la BJJ. În finală au ajuns Ceban Dima din Republica Moldova, și brăileanul Claudiu Pătru, de la Daous Brăila.

Gala a continuat cu un meci de KickBox, la categoria 63 kg, pentru Centura WKU România, în care Enzo Mincă a învins la puncte pe Cristinel Visoina.

Andrei Mușteț s-a răzbunat pe George Alexandru Dumitrescu, pentru piedica pusă spre europene!

Andrei Mușteț, legitimat la CSM Brăila și CS Jiul Rovinari s-a bucurat de ce de-a 94-a victorie din cariera sa, concretizată prin abandon medical. Sportivul se pregătește la Brăila cu antrenorii George Perțea și Marian Pița. Mușteț a declarat după meci că a fost emoționat de publicul care l-a susținut în luptă.

”Nu am cuvinte să descriu acel feeling, dar cred că a avut cel mai mare impact din cariera mea de sportiv. Este pentru prima dată când boxez în fața unui public atât de numeros. A fost un meci greu, însă pregătirea a decurs așa cum trebuie. A fost un meci foarte personal pentru mine deoarece adversarul pe care l-am întâlnit astăzi a fost motivul pentru care nu am ajuns la europene. Am fost convins din prima clipă că am să câștig”,

a declarat Andrei Mușteț.
Brăileanul nostru a ridicat sala în picioare! Valentin Mavrodin a devenit un simbol pentru tinerii din KickBoxing-ul brăilean!

Un meci care ne-a ținut cu sufletul la gură a fost cel de KickBoxing, la categoria 65 kg, unde brăileanul Valentin Mavrodin l-a făcut K.O pe Marco Dusinschi.

Mavrodin spune că se antrenează de aproximativ 6 ani. S-a urcat în ring cu gândul la victorie și asta a și făcut. Adversarul lui, Marko Dusinschi, nu a mai avut nicio șansă, după ce a fost pus la pământ.

”Dacă s-ar fi dus până la capăt, putea fi un meci greu, sunt sigur! Și el este un luptător destul de bun și dacă stăteam la luptă era greu. Aș vrea ca fiecare meci să se termine așa, să nu ajungem la decizie. Dacă aș putea să câștig de fiecare dată prin K.O, așa aș face”,

a declarat Valentin Mavrodin, la finalul meciului.

A urmat un al treilea meci de kickbox, în care Ionuț Busuioc l-a învins la puncte pe Marius Rotaru, la categoria 89 kg. Apoi, Marius Munteanu a câștigat la puncte meciul cu Andrei Petrărașu.

Cele mai importante evenimente din Gala Best of The Best!

Co-Main Eventul Festivalului Artelor Marțiale, s-a disputat între Ionuț Iancu ”Tănculeț”, de la Craiova, și Cristian Ristea de la SuperKombat București. După o luptă de 5 reprize a câte trei minute, victoria a revenit lui Ristea.

”Am simțit publicul, în sală, că a explodat de nenumărate ori. Cred că am reușit în seara asta, cu această Gală, cred că am reușit să o ridic acolo unde mi-am dorit eu și cred că am arătat tuturor brăilenilor și nu numai, întregii țări, nivelul kickboxului din seara asta, unde este, și a tuturor artelor marțiale care au fost aici. A fost un spectacol nemaipomenit.

Noi ne-am bucura, să ne ajute Dumnezeu, să ajungem la anu să facem ceva de două ori mai frumos. Nu zic că nu a fost extraordinar anul ăsta, dar ne-am dori să creștem foarte mult nivelul și să aducem sportivi din ce în ce mai valoroși, care să arate cu adevărat performanța sportivă”,

a declarat organizatorul evenimentului, Cornel Mușat.

La final, evenimentul culminant al Galei Best of The Best, a constat în disputa dintre Amansio ”The Viking” Paraschiv și Sergio Dinamita Sanchez. Victoria i-a revenit lui Amanasio Paraschiv, decizie 2-1, reușind astfel să-și apere centura WJK la categoria 71 kg.

”Un meci foarte greu. Promotorul și întreaga echipă mi-au ales un meci pe măsură. Am dovedit că sunt mai bun, am pus presiune pe adversar și l-am dominat ca un adevărat viking! Publicul brăilean este cunoscător al sportului de contact. Brăila este un oraș al sportului”,

a declarat la final Amansio ”The Viking” Paraschiv.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry