Istoria se repetă! ZERO lei pentru municipiul Brăila, la rectificare! Cîțu și-a premiat primarii liberali, care l-au votat! Primăriile PNL au primit mai mulți bani!

Încă o palmă grea, dată de liberali municipiului Brăila. A doua oară, consecutiv, Brăila primește 0 lei la rectificarea bugetară!

Județul Brăila va primi 1.005 mii lei, iar restul sumelor au fost împărțite politic. Primăriile PNL, în afară de Ulmu – care va lua 60 mii lei, toate vor primi câte 300 mii lei în urma rectificării bugetare, în timp ce primăriile conduse de PSD(excepție Galbenu – 300 mii lei) vor primi doar 50 de mii de lei. Tichilești(PNL) va primi 200 mii lei.

Racovița(PMP) și Măxineni(USR) vor primi 0 lei de la guvernul liberal!

Cele trei orașe: Făurei, Ianca și Însurăței(toate PSD) – primesc câte 100 de mii de lei.

Fostul Guvern, care era condus de actualul președinte PNL, Florin Cîțu, a hotărât că municipiul Brăila nu are nevoie de bani, motiv pentru care nu i-a alocat nici măcar un leu.

Prin comparație, în total, în județul Brăila vor intra 6.365 mii lei, în timp ce Suceava va primi 46.293 lei, Sibiu 23.626 lei, iar Cluj – 33.213 mii lei.

Tot prin comparație, la finalul anului trecut Măxineni a primit doar din cofinanțare, de la Consiliul Județean, suma de 300.000 lei.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a dovedit încă o dată că principiile liberale nu își au loc în împărțirea banului public, favorizând comunitățile ai căror lideri l-au ajutat să urce în fruntea partidului.

Reamintim faptul că nici la rectificarea trecută Brăila nu a primit niciun ban de la Guvern. Mai mult, din ianuarie 2020 conducerea Inspectoratului Județean de Poliție este asigurată prin interimat și, mai nou, în aceeași situație este și Prefectura Județului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry