Liberalii și-au ales liderul! Deputatul Alexandru Popa este noul președinte al Organizației Județene PNL Brăila!

Cu 186 de voturi ”pentru”, deputatul Alexandru Popa a fost ales președinte al Partidului Național Liberal Brăila

Alexandru Popa are 30 de ani, este de profesie inginer agronom, este căsătorit şi are două fetiţe. Este absolvent al Facultăţii de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, are două master-uri în Protecţia Plantelor și în Accesarea de Fonduri europene, iar în prezent lucrează la teza sa de Doctorat, care este o cercetare tot în domeniul agricol.

Alexandru Popa a parcurs toate treptele în ceea ce priveşte pregătirea profesională, respectiv studii universitare, postuniversitare şi, acum, cele de Doctorat. Şi-a pornit afacerile pe cont propriu în urmă cu 7 ani, iar în prezent conduce un grup de firme cu profil agricol cu 32 de angajaţi şi o cooperativă de achiziţii cereale, prima de acest gen din Brăila, pe care tot el a şi înfiinţat-o.

A reuşit să atragă în judeţul Brăila fonduri europene în valoare de 12 milioane de euro, 9 dintre proiecte fiind deja finalizate, iar 5 în curs de implementare. Nu a făcut niciodată afaceri cu statul şi crede că principalul avantaj al Brăilei îl reprezintă agricultura, potenţial care, dacă este valorificat corect, poate duce la o dezvoltare accelerată a judeţului.

Toți brăilenii trebuie să înțeleagă că vremea blaturilor cu Partidul Social Democrat, negocieri – cum li se spune mai nou, a luat sfârșit. Astăzi trebuie să strângem rândurile și să înțelegem că nu avem decât un țel: în 2024, Partidul Național Liberal să câștige toate alegerile! Nu sunt cel mai experimentat politician, cel mai bun, sau cel mai deștept, dar sunt un om corect, pe care vă puteți baza oricând. Dragi colegi, să nu uitați niciodată că suntem o echipă, cu bune și cu rele, de la mic la mare avem un singur țel – succesul Partidului Național Liberal!”,

a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Ca obiective pentru noul mandat, deputatul Alexandru Popa dorește o schimbare în ceea ce privește abordarea Partidului Național Liberal, atât în relația cu electoratul, cât și în atitudinea față de adversarii politici.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry