Marinela Coșniță a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila

Marinela Coșniță a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila

 

 

Marinela Coșniță a fost din ianuarie 2016 prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Ea a înlocuit-o atunci tot pe Georgica Ciuciumiş, care câștigase concursul pentru postul de prim–procuror de la Parchetul de pelângă Tribunalul Brăila. Din 1 ianuarie 2014 Coșniță a fost delegată la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei. Până la acea dată ea a deținut funcția de șef al Secției Urmărire Penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

În anul 2012 Coșniță a fost evidențiată pentru merite deosebite în activitatea profesională desfășurată în perioada 2011–iunie 2012, de către Procurorul General al României de la acea dată, Laura Codruța Kovesi.

Marinela Coșniță a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Postul a fost scos la concurs după pensionarea Georgicăi Ciuciumiş.

Rezultatul final se va afişa pe data de 18 decembrie, după soluționarea contestațiilor. Ionel Gâlcă, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel galați, care a candidat și el pentru funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, dar a obținut o notă mai mică decât cea a Marinelei Coșniță.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry