O colaborare de succes! 150 de elevi au plantat peste 170 de copaci în cartierele Comorofca și Lacu Dulce! Proiect realizat de Primărie alături de Inspectoratul Școlar!

Primăvara și toamna, în municipiul Brăila se plantează copaci pe străzile asfaltate recent, sau în zonele care se doresc a fi împădurite.

Inspectoratul Școlar Județean Brăila, sub o nouă conducere, a reluat seria activităților desfășurate în parteneriat cu Primăria municipiului Brăila. Prima activitate s-a desfășurat în aer liber și a constat în plantarea a 170 de copaci, din speciile: frasin, platani, tei și alte specii decorative, produși și crescuți în pepiniera proprie la SEROPLANT Brăila.

”MULȚUMESC elevilor și profesorilor de la Colegiul Național ”Gh. M. Murgoci”, Colegiul Național ”D.P. Perpessicius” care au participat azi și celor de la liceele, școlile și grădinițele care vor participa în perioada următoare.

Aceștia, se adaugă la cei 19.532 pomi plantați în perioada 01.09.2016 – 01.11.2022. CONTINUĂM  ÎN TOATE CARTIERELE!

Această colaborare frumoasă a fost posibilă prin implicarea doamnei Elena Tudor, noul Inspector Școlar General. 

Abia acum s-a reluat după mulți ani colaborarea între Primăria Brăila și Inspectoratul Școlar Județean  cu un singur scop – interesul elevilor și modernizarea”, a transmis primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Plantarea arborilor, cu implicarea elevilor din Brăila, care s-au bucurat să experimenteze prin acest proiect ”școala altfel”, va continua și în restul cartierelor din municipiul Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry