Primarul Dragomir: ”Este penibil că fostul prefect Boboc habar nu are că acest proiect a fost aprobat încă din 16 noiembrie!”

Un comunicat de presă, transmis astăzi de către PNL Brăila, ne informa de faptul că a fost semnată finanțarea Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Brăila accesat de Compania de Utilități Publice ”Dunărea”, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM). În sfârșit un lucru bun din partea Guvernului Orban, pentru Brăila.

Comunicatul însă continuă cu afirmații aberante, liberalii susținând despre proiect că nu s-a știut nimic însă până anul acesta, deși el aparține primarilor din mandatul 2012 – 2016.

Este vorba despre un proiect depus de Cup Dunărea Brăila încă din 2017, despre care nu s-a știut nimic însă până anul acesta, când fostul prefect al județului Brăila, Cătălin Boboc a cerut mai multe clarificări la minister despre stadiul proiectului și motivele blocării acestuia”, se arată în comunicatul transmis de PNL Brăila.

Proiectul a fost depus în perioada 2016 – 2020 și a fost aprobat în data de 16 noiembrie 2020. Semnarea proiectului s-a făcut în ultima săptămână de campanie electorală!

Nu am dorit inițial să anunț semnarea “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Brăila” în ultima săptămână de campanie electorală pentru că meritele nu sunt ale politicienilor ci ale echipelor de oameni care au lucrat la acest proiect(…)

Este penibil că fostul prefect Boboc… dacă vă mai aduceți aminte personajul, care habar nu are că acest proiect a fost aprobat încă din 16 noiembrie și nu a participat niciodată la sedințele cu primarii a început să se laude cu acest proiect, cu munca altora!!! Incredibil!!!

Eu am semnat azi Contractul de finanțare deoarece am primit mandat scris de la toți primarii din Județul Brăila. Vă mulțumesc pentru încredere, dar meritele nu sunt ale unei persoane (semnatarului) ci ale tutoror celor implicați.

Stimați politicieni, membri sau susținători ai partidelor, ACEST PROIECT nu este al lui Dragomir, Chiriac, Orban, Boloș, etc ci ESTE PROIECTUL TUTUROR PRIMARILOR DIN JUDEȚUL BRĂILA, PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN și are ca destinatari locuitorii din Județul Brăila!!!”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry