Problemele se ţin lanţ de primarul comunei Gropeni! Pe numele lui Stan Malinche a fost deschis dosar penal! Ce a făcut edilul?

În urmă cu o lună, polițiștii l-au oprit în trafic pe Stan Malinche, primarul comunei Gropeni. Etilotestul a arătat că edilul consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan!

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflându-se în serviciul de patrulare, l-au oprit în trafic pe primarul comunei Gropeni, Stan Malinche. Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Primarul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată dispunându-se măsura complementară a reținerii permisului de conducere.

DOSAR PENAL: Primarul este acuzat de faptul că s-a urcat la volan și a continuat să conducă, după ce i-a fost reținut permisul!

Conform informațiilor obținute de Jurnalul de Brăila, în urma unei sesizări, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au verificat acuzațiile aduse primarului Stan Malinche și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută de art. 335, alin. 2 Cod Penal.

Se pare că în urma controlului din data de 18 iulie, după ce a fost amendat și i s-a reținut permisul de conducere, primarul s-ar fi urcat la volanul autoturismului, proprietate a Primăriei Gropeni, și și-a continuat nestingherit drumul.

Rămas fără sprijin politic, apropiații lui Malinche spun că primarul nu își dorește să mai candideze!

La începutul lunii iulie, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat, într-un comunicat de presă, că va propune retragerea sprijinului politic în cazul primarului din comuna Gropeni, Stan Malinche.

Între timp, apropiații primarului spun că edilul a trecut cu greu prin ultimii doi ani, la conducerea comunei Gropeni, și ar fi anunțat că nu își dorește să mai candideze pentru un nou mandat.

În comunitatea pe care o conduce, Stan Malinche ar fi anunțat deja că îl susține pe viceprimarul Cocianu Nicușor, la alegerile locale din 2024.

Cine este Stan Malinche? Primarul care a susținut un concurs de angajare în chiloți!

În septembrie 2021 Jurnalul de Brăila a intrat în posesia unor imagini incredibile care îl arată pe primarul comunei Gropeni, dezbrăcat, în camera de hotel, în seara Congresului PNL. Primarul, deși însurat, îi face declarații de dragoste viitoarei angajate și chiar îi enumeră posturile pe care aceasta le-ar putea ocupa în Primăria pe care o conduce.

O tânără, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a trimis către redacția Jurnalul de Brăila o serie de fotografii și clipuri video în care primarul comunei Gropeni, Stan Malinche, aflat într-o cameră de hotel, la Congresul PNL, care a avut loc în data de 25 septembrie, la București, îi face complimente și chiar îi oferă un loc de muncă la una dintre direcțiile subordonate instituției pe care o conduce.

Tânăra, căreia i s-a promis un loc de muncă la Primăria Gropeni, insistă în filmare ca primarul să-i spună exact cu ce o poate ajuta. Inițial Malinche s-a ferit să-i ofere detalii viitoarei angajate.

”Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de… ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, spunea edilul.

În continuare, primarul îi promite tinerei că va avea grijă de ea și o va ajuta ”în prisma alegerilor care au fost zilele trecute”(n.r. Congresul PNL care a avut loc pe 25 septembrie, unde primarul Stan Malinche recunoaște că l-a votat pe Florin Cîțu).

Vezi și: ”Concurs de angajare” la Primăria Gropeni! Primarul Malinche, filmat de viitoarea ”angajată” în chiloți: ”Am pi*dă cât nu vrei tu să crezi!”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry