S-a semnat protocolul de colaborare între Brăila și Galați pentru construirea Aeroportului Regional

Președinții celor două Consilii Județene, Brăila și Galați, s-au întâlnit astăzi pentru a semna protocolul de colaborare în vederea realizării obiectivului “Aeroport Regional Brăila-Galați”.

“Astăzi am făcut încă un pas spre construirea Aeroportului Regional Galați-Brăila. Am semnat protocolul de colaborare între cele două județe, împreună cu președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Documentația tehnico-economică a acestui obiectiv de investiții, precum și toate documentele premergătoare execuției acestuia vor fi realizate pe baza acestui protocol de colaborare, în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Infrastructura de Transport de interes strategic în zona de Est și Sud, din care fac parte consiliile județene din Galați, Brăila, Călărași și Ialomița.

Am dat mâna cu Galați și pentru prima oară facem pași concreți pentru a realiza acest obiectiv, iar marele avantaj este că acest obiectiv de investiţii a fost inclus în Master Planul General de Transport al României”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry