Se fac noi demersuri pentru construirea Sălii Polivalente, între Brăila și Galați!

Consilierii județeni vor aproba darea în folosință gratuită, către Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, a trei terenuri în suprafață de 3000 mp, 1700 mp și respectiv 78549 mp, pe perioada executării obiectivului ”Construire Sală Polivalentă”.

Totodată, Consiliul Județean va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități, în vederea desfășurării șantierului. Obligația Consiliului Județean este de a menține destinația obiectivului de investiții pe o perioadă de 15 ani, de la darea în folosință.

Obiectivul de investiții a fost introdus pe Lista de sinteză a programului ”Săli de sport”, aprobată prin ordin MDLPA, ca urmare a solicitării Consiliului Județean Brăila.

Construcția va fi amplasată pe şoseaua Dig Brăila-Galaţi, la ieşirea din municipiul Brăila, terenul pe care va fi construită, în suprafaţă de peste 78.000 mp, fiind transferat, din proprietatea municipiului Brăila, în cea a Consiliului Judeţean.

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, promite că noua sală polivalentă va fi ”pe o structură ușoară, acoperită, frumoasă, cochetă, futuristă”.

Sala va avea 4000 de locuri(dublu față de Sala Polivalentă Danubius), zone special amenajate pentru alte sporturi și o parcare pe măsură.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry