Social-democrații brăileni au vorbit despre dezastrul rectificării bugetare! 0 lei pentru municipiu și Consiliul Județean!

Social-democrații au criticat dur sumele acordate municipiului și județului Brăila, la rectificarea bugetară, de către Guvernul Orban. La conferință a participat și fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar PSD, care a atras atenția asupra faptului că există organe abilitate, ale statului, care trebuie să verifice modalitatea prin care au fost acordate aceste sume la rectificarea bugetară.

Sunt organisme ale statului care se ocupă de cheltuirea iresponsabilă a banului public, care ar trebui, după tot scandalul pe care l-a făcut toată lumea, în toată țara, să întrebe pe cineva – pe Cîțu – cum au fost aceste sume repartizate.

Dacă îi dădea pe formulă de echilibrare, era o formulă care se aplica la totă lumea, sau îi dădea pe proiecte și atunci existau niște diferențe(…) Asta nu este o cheltuire legală a banului public”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry