Tânăr, de 19 ani, prins drogat la volan! Polițiștii au descoperit în autoturism trei țigări ce conțineau substanță de culoare verde și maro!

La data de 12 noiembrie a.c., in jurul orei 21:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un bărbat, în tânăr de 19 de ani, din satul Țepeș-Vodă, comuna Movila-Miresii, în timp ce conducea un autoturism pe strada Comuna din Paris din municipiu.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În urma controlului autovehicului, în habitaclu, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, trei țigări confecționate artizanal ce conțineau substanță de culoare verde și maro.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii brăileni vor continua aceste activități, deoarece scopul nostru îl reprezintă siguranța  dumneavoastră, astfel că vă adresăm rugămintea de a respecta regulile de circulație și vă sfătuim să nu consumați alcool înainte de a vă urca la volan, să nu vă grăbiți și să conduceți prudent.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry