Tragedie la o statie de epurare din Braila! 2 persoane si-au pierdut viata!

Tragedie la o statie de epurare din Braila! 2 persoane si-au pierdut viata!

 

 

Patru angajati ai CUP Dunarea Braila, care efectuau lucrari de mentenanta au cazut in bazinul statiei de epurare de la Insuratei. Unul dintre ei a reusit sa iasa singur din bazin si a dat alerta.

Totul se pare ca a pornit de la un angajat care a scapat pompa in bazin si a incercat sa o scoata. Barbatul a alunecat si a cazut in apa. Colegii aflati la fata locului au incercat sa il scoata, dar au cazut si ei.

La fata locului s-a prezentat de urgenta un echipaj al SAJ si o autospeciala SMURD. Se pare insa ca cele trei persoane au fost gasite in stop cardio-respirator, motiv pentru care personalul medical a incercat resuscitarea la fata locului.

Doar unul din cei trei angajati a raspuns la interventiile medicilor de pe salvare si a fost transportat la UPU pentru ingrijiri medicale. In cazul celorlalti doi, medicii au pronuntat DECESUL.

In timpul interventiei, un pompier angajat la ISU Insuratei, a cazut si el in bazinul statiei de epurare, insa pentru ca a fost asigurat, colegii au reusit sa il scoata nevatamat la suprafata. Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry