ULTIMA ORĂ! Președintele PNL Brăila Adrian Tabarac și-a dat demisia: ”Rămân membru de partid și o persoană atașată valorilor liberale”

În pragul alegerilor parlamentare organizația PNL Brăila se zdruncină din temelii. Președintele Adrian Tabarac și-a dat demisia, după ce mai mulți primari s-au retras din funcțiile politice. Motivul pare să fie lista candidaților la alegerile parlamentare.

Având în vedere faptul că la ședința în care ar fi trebuit validate listele pentru parlamentul României, ni s-a cerut aprobarea pentru ca cea mai mare parte a listelor sa fie completată cu persoane după încheierea ședinței, precum și alte aspecte procedurale care nu au fost respectate, am luat decizia de a contesta validitatea ședinței CDJ a PNL Brăila de ieri 15.10.2020. Tot astăzi voi depune o plângere penală pentru fals și uz de fals în ceea ce privește trimiterea listelor către biroul national în altă formă decât cea votata. Aceastea au fost completate ilegal cu persoane care în conformitate cu calendarul pentru alegeri, nu s-au înscris în competiția pentru un post de parlamentar.

Sunt deja mai mulți colegi, inclusiv primari,  care au renunțat  la funcțiile din partid în semn de protest față de modul ” pe persoană fizică” în care este condus partidul. Ținând cont de toate aceste aspecte îmi depun demisia din funcția de președinte al organizației municipale PNL Brăila. Rămân membru de partid și o persoană atașată valorilor liberale.

Am încredere că decizia finală cu privire la organizația PNL Brăila se va lua cu fața către toți cetățenii din Brăila”, a declarat Adrian Tabarac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry