Jurnalul de Braila

ULTIMA ORĂ: Vasile Cortez, consilierul prefectului, a fost testat pozitiv! Cortez a participat miercuri la o întâlnire cu zeci de liberali!

Instituția prefectului nu a scăpat de coronavirus. Mai mulți angajați au fost trimiși acasă, după ce consilierul lui Cătălin Boboc, Vasile Cortez, a fost testat pozitiv.

Se pare că Vasile Cortez s-a simțit rău în ultima perioadă motiv pentru care medicii au decis să-i facă testul.

”Un angajat al Instituției Prefectului-Județul Brăila a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Conform procedurilor a fost demarată ancheta epidemiologică la nivelul instituției, colegii de serviciu cu care acesta a interacționat în perioada de risc primind recomandarea de a rămâne la domiciliu, până la stabilirea de către DSP a măsurilor care se impun”, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Brăila.

Momentan angajații au primit doar o recomandare de a se izola voluntar la domiciliu, iar prefectul a dispus ca birourile instituției să fie dezinfectate în acest sfârșit de săptămână.

Anchetele DSP urmează să stabilească contacții direcți ai lui Vasile Cortez. Există șanse mari ca mai mulți membrii PNL să fie nevoiți să stea în izolare pentru următoarele 14 zile.

Prefectul Cătălin Boboc spune că nu se regăsește în lista contacților direcți, motiv pentru care va sta rezervat până luni.

”Nu cred că există un risc, nu stau fără mască cu oamenii și nu sunt contact direct, pe definiție”, ne-a declarat prefectul.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry