USR-iștii și falsitatea campaniei ”fără penali”! Tudose: ”Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe ,,personale”?”

”Fără penali în funcții publice” a fost crezul rostit zi de zi de USR-iști, haștagiști, plusiști, etc. atunci când în prim plan erau adversarii lor politici de la PSD. De la un timp însă, USR-iștii ne demonstrează că se poate și cu penali, dacă sunt ai lor!

Fostul prim-ministru, actual vicepreședinte PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, le-a atras atenția USR-iștilor față de declarațiile pe care le lansează în spațiul public, prin care ”se spală pe mâini” de PNL și antecedentele prim-ministrului Florin Cîțu.

”Adezivul ,,Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de ,,problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă…

Declarația domnului Cioloș: ,,Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.”

Am încheiat citatul…

Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început….

Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică ,,țeapă” de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt ,,probleme personale”

Sau ,,probleme interne ale PNL”….

Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă!

Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri….

Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe ,,personale”?

Sau e prea puternic adezivul?”, a transmis europarlamentarul Mihai Tudose.

Prima poziționare fermă în interiorul USR PLUS după dezvăluirile referitoare la problemele penale ale premierului Cîțu din America și împrumutul nereturnat.

”USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme. Problemele interne ale PNL nu sunt țin de noi, nu sunt în interesul nostru. Problemele personale se rezolvă personal”, a declarat liderul PLUS, Dacian Cioloș, fără să își asume susținerea în fruntea guvernului a unui lider care a dovedit că are probleme penale.