VIDEO | Cu mașina în Dunăre! Un tânăr a furat startul Bobotezei și a plonjat cu autoturismul în apele fluviului, pe faleza din Brăila!

Nimeni nu își explică ce a fost în mintea tânărului când a văzut că autoturismul s-a pus în mișcare. Evenimentul s-a produs în zona Portului Brăila și a strâns zeci de tineri care se uitau uimiți la farurile care luminau în continuare pe sub apele Dunării.

La fața locului s-au deplasat autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență care lucrează în continuare la recuperarea autoturismului. Totodată, tânărul va răspunde în fața polițiștilor pentru gestul său.

Potrivit informațiilor obținute de Jurnalul de Brăila, la volan se afla un băiat de 18 ani. Acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul este al unui prieten care se afla cu el în acele momente.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, tânărul reușind să iasă din apă înainte ca mașina să se scufunde.

Autoturismul, marca Ford Edge, va fi scos mâine de către pompieri, din apele Dunării.

”În această seară, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o mașină ce era staționată pe Faleza Dunării ar fi căzut în apă.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde i-au identificat pe doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani.

Din primele date, s-a constat faptul că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul mașinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu mașina în apă.

Tânărul a reușit să iasă din mașină, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul care s-a urcat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambii tineri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea autoturismul unei persoane care nu deține permis de conducere”

a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry