VIDEO | Liberalii au ales un semidoct, cu grave probleme de exprimare, să candideze pentru președinția Consiliului Județean!

A venit și ziua când deputatul de la Cireșu, forțat de împrejurări, și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean. O zi neagră în calendarul lui pe care nicio sumă, de această dată, nu a colorat-o.

Ce știm despre deputatul de la Cireșu?

Pe lângă faptul că are mari probleme de exprimare, de a susține un discurs, chiar și atunci când citește de pe o foaie, acesta fiind nevoit să urmărească cu degetul fiecare cuvânt(vezi video) tânărul Alexandru Popa s-a remarcat încă dinainte de a intra în politică, fiind protagonistul mai multor scandaluri publice, inclusiv în presa centrală, care făceau referire la acuzații de agresiune fizică.

A fost consilier local în comuna Cireșu, condusă de tatăl său, Radu Popa, și consilier județean ales în 2020 pe listele Partidului Național Liberal, dată la care colegii săi spun că a avut rezultate politice foarte slabe, pierzând trei comune pe care le gestiona.

Tot în 2020, cu ajutorul liberalilor Vasile Varga și Cătălin Boboc, a ajuns să deschidă lista candidaților la Camera Deputaților. Astfel, a ajuns prin redistribuire să PRIMEASCĂ din partea PNL-ului locul de deputat. După ce și-a văzut ”sacii în căruță”, Popa i-a eliminat pe rând, în stil sicilian, pe toți cei care l-au ajutat să ajungă inclusiv președinte al PNL Brăila.

În ceea ce privește afacerile, deputatul se laudă că a atras fonduri europene la niște societăți care astăzi sunt ale lui, mâine nu mai sunt. În funcție de controalele pe care le desfășoară diferite instituții și neregulile care sunt găsite la fața locului.

Astăzi, deputatul de la Cireșu crede că va ajunge să conducă tot județul. De ce nu ar face-o dacă toată viața a primit tot ce a cerut. Diferența este că, pentru a ajunge președinte al Consiliului Județean, Popa nu se mai poate ruga la Dumnezeu să facă o minune prin redistribuire. Nuuu! Nu are Popa bani, cât pot să voteze brăilenii!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry