VIDEO: Nuntașii au surprins momentul în care pompierii intră în local! Patronul se întoarce în țară să discute cu mirii!

Tavanul unui restaurant din Brăila s-a prăbușit noaptea trecută. În interior erau aproximativ 60 de persoane, invitate la nuntă.

Totul a pornit de la un candelabru care s-a desprins cu o bucată din tavan și a căzut fix pe masa mirilor. A urmat cel de-al doilea candelabru, iar tavanul a început să se curbeze. Invitații s-au grăbit să iasă afară să se salveze.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale: 2 cu traumatism cranio-cerebral minor și un atac de panică. Echipajele SAJ au intervenit de urgență însă pacienții nu au necesitat transportul la spital.

Imagini surprinse de nuntași la sosirea pompierilor
După ce le-a fost distrusă nunta, patronul restaurantului La Buni se întoarce în România pentru a discuta cu mirii

Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere din culpă. Din primele informații se pare că din cauza sistemului de ventilație s-ar fi întâmplat incidentul. Aproximativ 250 de metri pătrați din acoperiș au căzut în doar câteva momente.

Inițial a fost activat Planul roșu de intervenție. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila, iar la fața locului s-a deplasat și inspectorul șef al ISU Brăila.

Pompierii au intervenit cu cu 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 echipaje de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD și 5 ambulanțe SAJ.

Patronul localului este plecat din țară dar urmează să revină pentru a discuta cu mirii despre despăgubiri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry