VIDEO: Prima victorie din 2022! HC Dunărea Brăila – CSM Slatina, scor final 27 – 24

Astăzi, 22.01.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XII a a Ligii Florilor MOL, al doilea meci din anul 2022, pe teren propriu, împotriva echipei CSM Slatina. Prima repriză s-a jucat la scor strâns, 15 – 15, însă partida s-a încheiat în favoarea echipei noastre, scor final 27 – 24.

Au marcat pentru Brăila: Tamires (5), Udriștioiu (1), Kurtovic (8), Quintino (2), Araujo L. (4), Rodrigues (4), Gomes Da Rocha (3),

Din păcate, jucătoarea Mariya Kanaval a suferit o accidentare destul de gravă la începutul partidei și nu a mai putut continua. Pentru un diagnostic exact, aceasta va fi supusă unei investigații tip RMN.

”Meciul a fost dificil și de altfel ne așteptam la asta. Însă lupta generală atât în defensivă cât și în atac, a făcut diferența. Am luptat tot meciul, a fost scor strâns, dar în ultimele 10 minute am reușit să ne ducem la 2 goluri diferență prin două parade ale portarului și am câștigat cele 3 puncte”

a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Morten Souback.

După această etapă, HC Dunărea Brăila se menține pe locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”A fost un meci foarte greu, iar am avut lacune în apărare și în atac dar mă bucur că am câștigat. Sper să ne revenim de acum încolo să facem meciuri și mai bune decât cel de astăzi. Următorul meci va fi foarte greu, în deplasare la Mioveni, însă sunt convinsă că vom veni acasă cu cele trei puncte”

a declarat portarul echipei HC Dunărea Brăila, Elena Șerban.

Etapa a XIII a se va disputa în deplasare în data de 29 ianuarie 2022, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012, atunci când se va încheia turul competiției. Prima etapă a returului este programată pe data de 5 februarie 2022 la Zălau, urmând ca echipa brăileană să revină în Sala Polivalentă pe data de 10 februarie 2022, atunci când va întâlni CS Minaur Baia Mare.  

”Mulțumim galeriei și suporterilor care ne-au fost alături la această partidă și îi îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei. Hai, Brăila!”,

a transmis conducerea clubului, într-un comunicat de presă.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry