VIDEO: Serate în sediul Primăriei Gropeni! Prietenii primarului ieșind din instituție la bustul gol, noaptea, după orele de program cu publicul!

În urma primului articol publicat de Jurnalul de Brăila, cu privire la neregulile care au loc în sediul Primăriei Gropeni, mai mulți cetățeni ne-au contactat în privat pentru a-și manifesta nemulțumirea față de activitățile întreprinse de primar, în sediul instituției pe care o conduce, după orele de program și lăsarea serii.

În imaginile primite sunt surprinși doi prieteni ai primarului Stan Malinche care ies din instituție, însoțiți de primar, unul dintre aceștia fiind dezbrăcat pe jumătate.

Tot în imagini se vede cum primarul ascunde ceva după stâlpul de la intrarea în Primărie. La plecarea musafirilor, autorul filmării a descoperit sticlele goale de bere, lângă ușa Primăriei.

”De ceva timp, face tot felul de adunări cu oamenii săi în sediul Primăriei, după ora de program, deoarece acest om este într-o continuă campanie electorală și are nevoie de tot felul de strategii noi și nu știu cât e de normal și legal acest lucru. Și mai grav de atat, e faptul că stă chiar și noaptea în sediul Primăriei, cu prieteni de-ai săi, bând și fumând, însă cu becurile stinse pentru a nu fi filmați.

Mai mulți tineri și nu numai, care stăteau seara în parcul din vecinătatea Primăriei și vedeau cum d-l primar se perinda pe acolo cu prietenii săi, lăsând mașina sa și a prietenilor parcate în fata primariei iar ei ieșind după miezul nopții afară, beți, vorbind urât și cu o ținută ce lasă mult de dorit, apoi fiecare se urcă la volanul mașinii sale și pleacă, inclusiv d-l primar, urmând ca în seara următoare să o ia de la capăt.

Dupa cum am spus, am început să fiu mai atentă la aceste vizite nocturne în sediul Primăriei și l-am rugat pe fiul meu care iese la plimbare seara cu mașina prin zona parcului și a primăriei, ca mulți alți tineri de altfel, să facă poze și să filmeze aceste lucruri anormale, după părerea mea.

Se vede cum prietenii primarului ies din instituție înjurând, cred ca unul din ei iese și cu țigara aprinsă din sediu, evident, nici nu se pune problema de mască de protecție, celălalt la bustul gol, înjurând nu știu pe cine, pentru că erau cu toții beți, apoi se urcă fiecare la volan și pleacă, în jur de 1 noaptea”, ne-a transmis persoana care ne-a contactat în urma articolelor publicate de Jurnalul de Brăila.

Un alt set de imagini primit la redacție îl prezintă pe primarul Stan Malinche, foarte contrariat de faptul că este filmat seara, în timp ce părăsea instituția pe care o conduce, îmbrăcat în șlapi, pantaloni scurți și un tricou.    

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry