Brăila va avea din nou echipă de LIGA 1 BASCHET masculin, cu cofinanțare de la Consiliul Județean!

ACS Cuza Pirates Brăila a depus și accesat  două proiecte cofinanțate de Consiliul Județean Brăila, proiecte ce se adresează practicanților jocului de baschet.

”Anul acesta am depus și un proiect pentru înființarea unei echipe de seniori, asta pentru ca sportivii clubului care au împlinit vârsta de 18 ani și nu mai pot evolua la echipa de juniori să poată continua să practice baschetul și să nu mai plece din Brăila.

În ultimii ani, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și ajutorul domnului președinte Francisk Iulian Chiriac ,al domnului vicepreședinte Epureanu Ionel și al aparatului de specialitate din cadrul Consiliului Județean Brăila, am desfășurat antrenamentele cu grupele de performanță în Sala Polivalentă DANUBIUS, acolo unde ne-am desfășurat și meciurile oficiale din cadrul competițiilor de juniori.

Deși în decursul timpului ne-am confruntat cu diverse probleme, am trecut peste ele, beneficiind de susținerea necondiționată a președintelui Consiliului Județean, domnului Francisk Iulian Chiriac , fără sprijinul căruia cu siguranță că astăzi BASCHETUL nu ar mai fi existat ca sport la Brăila”, a declarat președintele clubului, Mircea Totolici.

Acesta a recunoscut că datorită sprijinului primit de la Consiliul Județean Brăila, și a implicării directe a președintelui Francisk Iulian Chiriac, la începutul noului sezon competițional Cuza Pirates va avea 4 echipe înscrise în Campionatele Naționale de juniori și 1 ECHIPĂ în LIGA 1 de baschet masculin, unde cheltuielile sunt destul de mari.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry