Primăria municipiului Brăila a alocat mai mulți bani din buget pentru întreținerea cimitirelor! Capele noi și sistem de monitorizare video!

Primăria Brăila va acorda în acest an mai multă atenție cimitirelor din municipiu. După ultima ședință de Consiliu Local Municipal, primarul a spus că este nevoie de o reamenajare în toate cimitirele din Brăila.

”A fost nevoie ca și zona aceasta să primească investiții suplimentare, pentru a avea condiții normale atunci când mergi, la anumite sărbători, să aprinzi o lumânare la cei care nu mai sunt astăzi cu noi”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Edilul spune că are în vedere montarea unui sistem de supraveghere video pentru că, în cimitirele din Brăila, în continuare se fură și se vandalizează monumentele funerare.

”Noi am făcut și în anii trecuți anumite alei principale în cimitire, dar acum intrăm și mai mult și vom face mai multe alei, vom moderniza zonele acestea, inclusiv capele de depunere. Vom avea și un sistem de monitorizare video, dar este trist. Cel mai trist lucru este să furi din cimitir. Este inexplicabil! Oamenii aceștia nu pot fi înțeleși. Nici măcar lipsă de educație nu putem să spunem că este…”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry