Așa arată dictatura liberală! Popa s-a propus singur LOCUL 1 la Camera Deputaților!

În ciuda faptului că brăilenii nu i-au acordat încrederea pentru a conduce Consiliul Județean Brăila, deputatul de la Cireșu s-a autopropus pe primul loc la alegerile parlamentare din iarna viitoare.

Cu un scor dezastruos pe municipiu, Alexandru Popa, liderul liberalilor brăileni spune că ”lupta abia acum începe”, deși brăilenii l-au taxat serios tocmai pentru campania violentă pe care a dus-o în municipiul Brăila. Reamintim faptul că puțin peste 10% din brăilenii care locuiesc în municipiu, l-au votat pe deputatul de la Cireșu la președinția Consiliului Județean Brăila.

În concluzie, dacă brăilenii nu l-au votat să-i reprezinte în Consiliul Județean, de ce l-ar vota să-i reprezinte în Parlamentul României? În fapt, Popa știe că nu va fi votat la alegerile parlamentare, la fel cum nu a fost votat nici în 2020, însă speră să ajungă iar deputat prin redistribuire.

Cu toate astea, președintele PNL Brăila, nu a găsit de cuviință să-i întrebe și pe colegii lui dacă el este cea mai bună opțiune pentru a deschide lista la Parlamentare. Popa a făcut anunțul într-o conferință, enervat de insistența ”altora” care îl vor înapoi la Cireșu.

”Locul meu este la parlamentare. Cu siguranță, eu voi fi pe locul 1 la Camera Deputaților. Vă spun, în exclusivitate, că o să mă supun pe mine la vot și eu o să ies primul la parlamentare, ca să nu mai stea nimeni cu grijă. Locul 2 la Camera Deputaților și locul 1 la Senat le mai discutăm. (…) Vor mai urma încă 4 ani cu Popa”, a declarat Alexandru Popa, hlizindu-se la simpatizanții săi.

Rezultatele rușinoase ale Partidului Național la Brăila, la care adăugăm aroganța maximă a candidaților, care se vedeau conducând județul sau numind diferite persoane apropiate în funcții publice la Primăria Brăila, confirmă faptul că liberalii au o părere foarte proastă despre electoratul brăilean, în ciuda faptului că au fost taxați serios la urne pe 9 iunie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry