Ia uite, Popa, cum e primit Veștea în Vrancea! Ție nu îți este rușine că i-ai privat pe primarii brăileni de întâlnirea cu ministrul Dezvoltării?

După vizita ministrului Veștea la Brăila, în urma căreia am aflat că Ministerul Dezvoltării se uită cu mâinile în sân la Compania Națională de Investiții, în timp ce bazinul de înot se degradează, am urmărit activitatea ministrului și în cadrul vizitelor din județele vecine. Ce să vezi, în Vrancea, Veștea a avut timp să se întâlnească cu toți primarii, și cu ăia de la PSD. Ba mai mult, a stat la aceeași masă cu prefectul județului și primarul Focșaniului, care sunt tot PSD.

Să înțelegem că, la Brăila, deputatul de la Cireșu și-a tras ministru doar pentru oamenii lui. Cine nu e membru PNL nu are ce căuta la discuții cu Veștea! Bravo, domnule deputat! Mai e puțin și ieși în stradă să le ceri votul oamenilor!

Voi ăștia care vă bateți cu pumnul în piept pentru sportul brăilean, de ce nu l-ați luat de mână pe ministrul vostru, să mergeți împreună, să vedem și noi, prin presa voastră de partid, dacă nu cumva au crescut copaci pe fundul bazinului de înot.

După întâlnirea cu primarii din Vrancea, la care a participat și Luminița Mihailov, directorul general al ADR SUD-EST(la Brăila nu a avut unde să se întâlnească cu ministrul lui Popa, că l-au ținut ascuns), ce credeți că a făcut ministrul? În niciun caz nu s-a dus să ia masa cu cei care l-au găzduit acolo. Nu! S-a dus omul prin Vrancea, acolo unde Ministerul Dezvoltării are diferite șantiere ale unor investiții în curs de derulare.

Domnilor de la PNL Brăila, noi înțelegem expresia ”capul plecat, sabia nu-l taie”, dar nu îngenunchiați toți brăilenii, doar pentru a-i face mofturile deputatului de la Cireșu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry