„Atelierul de tango” | Persoanele care doresc să învețe arta dansului se pot înscrie pe tot parcursul anului

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Primăria Municipiului Brăila au dat startul înscrierilor la „Atelierul de tango”, ce urmează să se desfășoare pe tot parcursul anului 2024.

Atelierul de iniţiere în tango şi în cultura tango este un proiect ce se adresează persoanelor care îşi doresc să înveţe arta dansului, în special tango-ul. Acesta este un dans cu multă personalitate care transmite o trăire interioară intensă şi seduce publicul încă de la primele mişcări.

Sesiunile de iniţiere în cultura tango-ului argentinian se vor desfăşura pe tot parcursul anului, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila din Piaţa Traian nr. 2, sub îndrumarea specialiștilor din domeniu. Scopul Atelierul de iniţiere în tango şi în cultura tango este de a promova activităţile cultural educative la nivel judeţean, cu precădere arta tango-ului argentinian.

Atelierul de tango este un eveniment social care reunește oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzică de calitate, dans și atmosferă caldă a serilor în care se pot bucura de viață, în acorduri de muzică de tango. Înscrierea se face, începând cu data de 15 ianuarie 2024,  în baza fișei de înscriere și a declarației privind protecția datelor cu caracter personal, documente ce vor fi transmise Centrului Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, electronic, la adresa de e-mail festival.braila@gmail.com sau la sediul instituției, din Municipiul Brăila, Piata Traian nr 2.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry