Copiii din Surdila Găiseanca au terminat vacanța de vară luând parte la ”Peripețiile domnului Goe”!

Primarul comunei Surdila Găiseanca, Gabiel Drăguț, a vrut să le ofere o surpriză copiilor din comuna Surdila Găiseanca, în ultimele zile ale vacanței de vară. Astfel, în colaborare cu Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș”, le-a oferit micuților ocazia de a viziona, pe scena Căminului Cultural, piesa ”Peripețiile domnului Goe”.

”Ultima zi din vacanța de vară s-a încheiat pentru copiii din Comuna Surdila Găiseanca,cu o frumoasă piesă de teatru “Peripețiile domnului Goe”, pusă în scenă de maeștri Teatrului de Păpuși din Brăila, la Căminul Cultural din comună. Mi-am propus ca în acest mandat să mă aplec mai mult pe problemele cu care se confruntă comunitatea locală, iar educația generațiilor viitoare trebuie să fie primordială pentru orice primar. Le mulțumim, pe această cale, actorilor de la Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” și le promitem copiilor că împreună îi vom călăuzi spre alte povești și aventuri la fel de interesante”,

a declarat primarul comunei Surdila Găiseanca, Gabriel Drăguț.

La finalul lunii august, edilul le-a oferit copiilor o excursie la Muzeul Brăilei ”Carol I”, dar și o plimbare cu șalupa pe Dunăre.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry