„Mărțișoare muzicale” | Recital vocal-instrumental la Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila

La interferența a două anotimpuri vă oferim un recital ce împletește sonoritățile vocilor cu cele ale pianului, precum cele două ițe ale firului de mărțișor.

Aidoma vor fi și partiturile interpretate de cei trei soliști de mare clasă: soprana Cristina Goncearova, solistă a Operei Naționale din Republica Moldova, baritonul Alin Munteanu și pianistul Ciprian Oloi, repertoriul abordat făcându-vă să simțiți atât gerul târziu al lui februarie cât și parfumul florilor de liliac, așa cum au captat în senzații sonore compozitorii Serghei Rahmaninov, Piotr Ilici Ceaikovski, Nikolai Rimski Korsakov, Sergei Banevich.

Miercuri, 28 februarie 2024, începând cu ora 18.00, sunteți așteptați la sediul Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 pentru a vă lăsa răsfățați cu un „Mărțișor muzical”, recital vocal-instrumental de o mare finețe, organizat de Filarmonica „Lyra-George Cavadia” alături de Consiliul Judeţean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

Biletele s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry