Avea în mână o țigară confecționată din foițe, vorbea incoerent și nu-și putea ține echilibrul! Tânărul a ajuns cu mașina în parapetul podului!

La data de 10.10.2021, in jurul orei 23.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca s-au sesiat din oficiu cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a lovit parapetul podului situat între localitățile Ianca și Oprișenești, iar în urma evenimentului rutier a rezultat avariererea autoturismului și a parapetului.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule. Întrucât la momentul depistării tânărul avea în mână o țigară confecționată din foițe, vorbea incoerent și nu-și putea ține echilibrul, iar la controlul corporal și al autoturismului polițiștii au identificat, pe lângă foițe și praf de culoare albă într-o bucățică de hârtie, șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”,

a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul, având permisul de conducere suspendat, precum și conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry