Beat și fără permis, un brăilean de 39 de ani a ieșit cu tractorul la plimbare!

La data de 30 iunie, la ora 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Secția 1 Poliție Rurală Brăila au observat în trafic un tractor agricol ce se deplasa în mod sinuos pe raza localității Siliștea.

Polițiștii au oprit în trafic tractorul în cauză, la volan fiind identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Siliștea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry