Biroul de proximitate al IPJ Brăila a desfășurat o serie activități în unitățile de învățământ

În perioada 27-28 martie 2024, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Biroul Siguranța Școlară și Poliției Municipiului Brăila – Biroul Proximitate au desfășurat o serie de activități în unitățile de învățământ și zona adiacentă acestora pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță, necesar derulării în bune condiții a procesului de învățământ.

Polițiștii de siguranță școlară și de proximitate au acționat, în baza Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar și a delincvenței juvenile, în scopul identificării şi remedierii eventualelor nereguli din unitățile de învățământ verificate. relaționat cu conducerile unităților școlare.

Cu acest prilej, polițiștii de siguranță școlară și de proximitate au fost prezenți, în perioada amintită, în  Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” Brăila, Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” Brăila, Școala Gimnazială ”Fănuș Neagu” Brăila, Școala Gimnazială ”Nikos Kazantzakis” Brăila, Liceul Teoretic ”Mihai Sebastian” Brăila, Colegiul Național ”Ana Aslan” Brăila și Liceul cu Program Sportiv Brăila.

Activitățile derulate au vizat măsurile stabilite prin Planul Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, implementat la nivelul județului Brăila prin structurile abilitate. 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry