Cine este tânărul găsit decedat lângă mașina pe care o furase? Fusese internat în mod nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie!

Octavian avea 25 de ani. Se afla în vizită la un prieten din Buzău. La un moment dat, din motive care încă sunt cercetate de polițiști, i-a furat amicului cheile de la mașină, s-a urcat la volan și a plecat spre Brăila.

La data de 13 ianuarie a.c., la ora 21:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, între localitatea Surdila-Greci și Vizireni, un autovehicul este răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce se afla în vizită la un prieten în municipiul Buzău, i-ar fi sustras cheile autoturismului și ar fi plecat cu acesta către Brăila.

Proprietarul mașinii le-a spus polițiștilor că prietenul său se afla sub influența băuturilor alcoolice și că nu a observat când amicul său a luat cheile de la autoturism.

Pe drum, după ce a intrat în județul Brăila, între limita cu județul Buzău și localitatea brăileană Făurei-Sat, Octavian a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe câmp. Martorii spun că tânărul avea viteză exagerată și conducea haotic.

“Acest individ ne-a depășit aseară (n.r. sâmbătă) cu o viteza extrem de mare și foarte aproape de mașina noastră. Când am ajuns în curbă la Făurei-Sat l-am găsit răsturnat în șanț!”, a relatat un martor.

Anunțul a fost făcut, de către un paticipant la trafic, în jurul orei 21:40, sesizând faptul că un autoturism este răsturnată în afara părții carosabile.

Polițiștii sunt cei care au găsit cadavrul șoferului. După ce i-au stabilit identitatea, au aflat că șoferul găsit fără suflare avea permisul suspendat.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Cu mai puțin de trei ani în urmă, viața tânărului a fost marcată de două episoade cel puțin tulburătoare: a fost internat in mod nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie “Sf. Pantelimon”, iar părinții săi au cerut emiterea unui ordin de protecție, însă, ulterior, și-au retras solicitarea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry