Control intern la Poliție, în urma cazului din Mircea Vodă! Femeia a sunat la 112 înainte să fie ucisă!

Control intern la Poliție, în urma cazului din Mircea Vodă! Femeia a sunat la 112 înainte să fie ucisă!

Polițiștii au fost sesizați, marți dimineață, în jurul orei 09:45, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o locuință din Mircea Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violență.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, cele două cadavre aparțin unor concubini, un bărbat de 50 de ani și o femeie de 44 de ani. Ambii sunt din Mircea Vodă. Se pare că bărbatul și-a ucis concubina cu un cuțit, iar apoi s-a sinucis. Acesta este recidivist, fiind condamnat, în trecut, la 9 ani de închisoare pentru tentativă la omor.

Femeia a sunat la 112 când a fost agresată. Apelul a fost localizat însă polițiștii ajunși la fața locului nu au intrat în imobil. A doua zi, Poliția a fost sesizată de faptul că în imobil sunt două cadavre.

”În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote și nici vreun conflict în derulare, la imobilele din zona respectivă.

S-au purtat discuții cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea persoanelor identificate, spre recunoaștere, a numărului de telefon de pe care s-a apelat.

Niciuna dintre persoane nu a putut oferi informații, care să ajute la identificarea locației sau a apelantei.

S-a încercat reapelarea postului telefonic fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate.

Din verificările efectuate și datele deținute, la acest moment, telefonul ar aparține femeii, de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren, vecinii nu au putut furniza această informație”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

A doua zi, în jurul orei 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violență.

”Având în vedere evenimentul înregistrat în județul Brăila, în urma căruia, la data de 11 iunie 2024, o femeie și un bărbat au fost găsiți decedați, cu urme de violență, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Române a dispus, încă de ieri, 11 iunie, trimiterea unei echipe din cadrul Direcției Control Intern, pentru  a efectua verificări cu privire la modul de gestionare a cazului.

În această dimineață, echipa de polițiști a ajuns la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila și a demarat verificările”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry