FOTO | Tupeu și nesimţire! Amenzi de peste 10.000 de lei pentru cei care au încălcat legea și bunul simț!

În perioada 10.11 – 14.11.2023, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale unui număr de 16 persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului, precum și normele de conduită socială.

Opt persoane au fost surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public – pe str. Călugăreni, pe str. Radu Negru, pe str. Celulozei, pe str. Frumoasă, B-dul Al.I.Cuza și Târgul Obor. Aceste persoane au fost sancționate contravențional cu suma totală de 9.000 lei.

Cinci persoane surprinse fumând în părculețele de joacă pentru copii din municipiu au fost sancționate contravențional cu suma totală de 1.400 lei.

Doi bărbați care nu au strâns dejecțiile produse de animalele de companie pe B-dul Independenței, respectiv pe B-dul Al.I.Cuza, au fost sancționați contravențional cu suma de 300 lei, fiecare. Totodată, unul dintre aceștia a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei și pentru că a aruncat pe domeniul public, pe B-dul Independenței, un chiștoc de țigară.

O persoană a fost surprinsă consumând alcool în loc neamenajat în acest sens, pe strada Vasile Cîrlova, și a fost sancționată contravențional cu suma de 200 lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry