Model de urmat! Un jandarm din Brăila a găsit bani în fanta unui bancomat și a predat-o poliţiştilor

Un jandarm brăilean a găsit o sumă de bani și chitanța aferentă uitate într-un bancomat din municipiul Brăila. A mai stat prin zonă, poate-poate apare persoana ce a uitat să ridice banii, însă nimic… A mers la sediul IPJ Brăila, unde a predat banii și chitanța. Este vorba de același jandarm care a prins, duminică, un individ ce sustrăsese geanta unei femei, pe Calea Galați. Și astăzi, tot în timpul liber se afla.

”Vă amintiți de colegul nostru care, duminică, în timpul liber, a prins un individ la scurt timp după ce acesta din urmă sustrăsese geanta unei femei? Ei bine, vă anunțăm că acest coleg “recidivează”. În fapte bune, desigur.  Astăzi, în jurul orei 09:00, a mers la un bancomat, în cartierul Viziru I din municipiu. Mare i-a fost mirarea atunci când s-a apropiat de ATM și a observat o sumă de bani neridicată de persoana ce a folosit aparatul înaintea sa, alături de o chitanță. S-a uitat în jurul său, însă nici urmă de cetățeanul respectiv.  După ce a mai zăbovit prin zonă, în speranța că persoana care a uitat banii în bancomat se va întoarce, plutonier major Dumitrașcu Daniel s-a prezentat la sediul Poliției Brăila, unde a predat cei 2.000 lei și chitanța aferentă. Subofițerul se afla tot în timpul liber”

, a transmis Jandarmeria Brăila.

Așadar, dacă cineva se regăsește în relatarea de mai sus, îl rugăm să meargă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pentru a intra în posesia sumei respective.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry