O bătrână a fost salvată în ultima clipă de către pompierii brăileni! Locuința a ars în totalitate!

În ultimele 24 ore subunitățile inspectoratului au intervenit pentru stingerea a două incendii, un accident rutier și 15 intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

La ora 16:35, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității Baldovinești. Au ars deșeuri menajere și vegetație uscată pe o suprafață de cca. 2 ha. Cauza probabilă a fost fumatul în locuri neamenajate și aruncarea resturilor de țigară aprinsă la întâmplare.

La ora 17:05, Garda de intervenție Însurăței a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD pentru asigurare zonă la un accident rutier produs în localitatea Lanurile. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

La ora 21:35, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință de pe strada Ștefan Secăreanu din municipiul Brăila. Locuința, cu o suprafață de cca. 30 mp., cu bunurile din aceasta au ars în totalitate. Locatara, în vârstă de 80 de ani, a fost evaluată de echipajul SAJ Brăila și a fost transportată la UPU Brăila, diagnosticată cu puseu de tensiune. Au fost afectate două proprietăți, la una dintre acestea au ars cca. 8 mp. de acoperiș din scândură învelit cu tablă, iar la cea de-a doua au ars cca. 2 mp. de calcan din scândură învelit cu carton și tablă. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry