SCANDAL între socru și ginere! După ce a încasat câțiva pumni, bărbatul în vârstă de 52 de ani a scos un pistol și o grenadă!

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Arad, din municipiul Brăila ar fi avut loc un conflict între două persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost identificați doi bărbați, de 27 și 52 de ani, ambii din municipiul Brăila.

Din primele cercetări a reieșit că tânărul și concubina sa ar fi fost amenințati cu moartea de către bărbatul de 52 de ani.

În urma conflictului, tânărul l-ar fi lovit cu pumnii pe bărbatul de 52 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului, însă atât tânărul și concubina sa, cât și bărbatul de 52 de ani s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

De asemenea, din cercetări a reieșit că bărbatul de 52 de ani ar fi avut asupra sa un pistol fără elemente de muniție și o grenadă de antrenament ce au fost ridicate de polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea continuării cercetărilor în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de arme și muniții letale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry