Și-a lăsat prietena minoră să-i conducă mașina, în port! Cei doi adolescenți s-au ales cu dosar penal!

În noaptea de 17.02.2022 , în jurul orei 23:50, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, au observat în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Inginer Anghel Saligny din municipiul Brăila, care a oprit brusc, iar din locul dreapta față a coborât o persoană de sex bărbătesc, ce a urcat la volanul autoturismului, după care și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului în cauză, constatând că la volanul acestuia se află un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din sat Agaua, comuna Frecăței.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că înainte de a se urca la volan,  tânărul ar fi încredințat pentru conducere autoturismul unei tinere, în vârstă de 15 ani, din satul Titcov, comuna Frecăței, cunoscând că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”,  a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

De asemenea, pe numele tinerei, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry