Șmecher de Chiscani: Se plimba cu 101km/h, prin Brăila, fără plăcuţe de înmatriculare, asigurare sau ITP!

La data de 09 mai a.c., în jurul orei 15:50, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Chiscani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 22B, pe raza municipiului Brăila, cu o viteză de 101 de km/h.

Vehiculul nu avea montate plăcuţele de înmatriculare, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, în aceeaşi zi, pe raza judeţului Galaţi, tânărul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regimului de viteză, totodată fiindu-i ridicate numerele de înmatriculare ale vehiculului, întrucât, inspecţia tehnică periodică şi asigurarea obligatorie ale autoturismului erau expirate.

Brăileanul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe de înmatriculare au fost retrase.