Trafic de cocaină și cannabis în județul Brăila! Trei persoane au fost reținute!

La data de 23 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila, au documentat activitatea infracțională a 3 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, acestea, în perioada 2021 – februarie 2024, la diferite intervale de timp, ar fi procurat, deținut și vândut cocaină (drog de mare risc) și cannabis (drog de risc) către consumatori din județul Brăila, pentru sume de 100 de euro, respectiv 60 de lei pentru o doză.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în județele Brăila și Covasna au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La data de 23 aprilie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea celor 3 persoane iar, ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brăila, cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, I.P.J. Brăila și Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe și jandarmilor din cadrul I.J.J.  Brăila și I.J.J. Covasna.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry