Trei incendii și 29 de intervenții SMURD! Zile de foc pentru pompierii brăileni!

În perioada 12 – 14.11.2021, subunitățile inspectoratului au fost solicitate să intervină pentru limitarea și lichidarea a trei incendii și 29 cazuri medicale, astfel:
  • În data de 12.11, ora 13.50, Detașamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință individuală, situată pe str. Cărămidari din municipiul Brăila. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost foc deschis în spații deschise. Au ars bunurile dintr-o cameră de locuit;
  • În data de 13.11, ora 22.20, punctul de Lucru Măxineni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință individuală situată în localitatea Corbu Nou. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul. Au ars două anexe gospodărești cu bunurile din acestea;
  • Detașamentele 1 și 2 de pompieri Brăila au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu la o locuință individuală situată pe b-dul Dorobanților din municipiul Brăila. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. La imobilul de la care s-a produs incendiul au ars 60 mp. de acoperiș din lemn și o anexă cu bunurile din aceasta. Au fost afectate două locuințe aflate în vecinatate.

La cele trei incendii nu s-au înregistrat victime.

Echipajele de pe ambulanțele SMURD au intervenit în sprijinul a 29 persoane din municipiul Brăila și în localitățile din județ pentru acordarea primului ajutor medical prespitalicesc și transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgențe Braila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry