VIDEO: Un biciclist a fost accidentat în sensul giratoriu de pe Calea Galați cu Bulevardul Cuza!

Un biciclist a fost accidentat astăzi în sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Cuza cu Calea Galați. Bărbatul se afla deja în sens când a fost acroșat de un autoturism și aruncat câțiva metri.

UPDATE: ”Astăzi, în jurul orei 11.20, la intersecția Bulevardului A. I. Cuza cu Calea Galați, din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un șofer brăilean în vârstă de 68 de ani, ce conducea un autovehicul și un biciclist, în vârstă de 67 de ani, din municipiu. Atât șoferul autovehiculului, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a trasmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Trecătorii au sărit să-l ajute pe biciclist și tot ei au fost cei care au sunat la 112. Bărbatul acuza dureri de spate și de picioare.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Jandarmeriei, Poliția Rutieră și în final a venit și salvarea care l-a transportat pe biciclist la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry