Interviu 5 întrebări! Răspunde Ovidiu Nechita – candidat independent la președinția Consiliului Județean Brăila!

  • Ținând cont de cum a ales ”dreapta” să se unească la Brăila, considerați că în ultimii patru ani, opoziția și-a făcut treaba?

Da, în ultimii 4 ani, opoziția și-a făcut treaba, la Consiliul Județean Brăila prin Nechita! Rezultatul se vede: candidez independent!

  • PNL putea să evite candidatura lui Cătălin Boboc? Unde s-a greșit?

PNL Brăila a decis doar în interesul unei singure persoane și aceea este: Cătălin Boboc! “Omniprezent, polivalent, multifuncțional…cel mai tare din parcare…și parcarea este goală! Când te crezi invincibil, de fapt ești vulnerabil.

  • Care sunt nemulțumirile personale și profesionale pe care le aveți față de activitatea Consiliului Județean din ultimii patru ani?

Din păcate, în ultimii 4 ani, în activitatea Consiliului Județean Brăila nu s-a înregistrat niciun progres! Parcă totul a încremenit în timp! Investiții nu, venituri nu, totul este un abis! Nici măcar ce se începuse în mandatul anterior nu s-a concretizat, nu a mai continuat, de inițiative noi… nici vorbă! Nu există viziune și nici implicare!

  • Există posibilitatea să fiți unul din vicepreședinții Consiliului Județean. Cum vedeți următorii patru ani alături de Chriac, sau alături de Boboc?

În viață, am învățat că nu trebuie să te bazezi pe nimeni și nimic, ci doar pe ceea ce poți să faci tu! Așa că, nu fac niciun fel de scenariu lângă unul sau langă celălalt! Activitatea Consiliului Județan se face în echipă, atât cu aparatul de specialitate cât și cu ceilalți colegi, consilieri județeni. Singurul lucru important este să avem dorințe comune, dorințe de evoluție pentru acest Județ.

  • Care ar fi primele lucruri pe care le-ați schimba dacă ați câștiga președinția Consiliului Județean?

În primul rând doresc să schimb modul de lucru în Consiliul Județean Brăila, pentru că până acum s-a lucrat pe principiul “dezbină și condu”! Apoi, dacă oamenii încep să comunice între ei și se responsabilizează, totul vine de la sine! Dacă nu schimbăm noi problemele, ne schimbă ele pe noi.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry